vrijdag, 10. augustus 2012 - 17:11

Meppelernacht goed verlopen

Meppel

De vierde Meppelernacht is goed verlopen. Ondanks dat het erg druk was in het centrum van Meppel was de sfeer goed en bleven grote incidenten uit. Er zijn een aantal mensen aangehouden die nacht.

Een 52-jarige man uit Meppel is die nacht aangehouden wegens belediging. De man begon bij het zien van agenten op het Kerkplein uit het niets een agent te beledigen.

Een 19-jarige man uit Steenwijk is die nacht aangehouden wegens drugsbezit en handel in harddrugs. De man werd een uitgaansgelegenheid uitgezet nadat medewerkers zagen dat de man drugs verkocht. Hij is daarna overgedragen aan de politie. De man had 12 pillen, vermoedelijk xtc, bij zich.

Een 25-jarige man uit Amsterdam en een 28-jarige man uit Meppel bemoeilijkten het werk van agenten op het Prinsenplein. De mannen waren het niet eens met de aanwezigheid van de agenten en hinderden meerdere malen het werk van de agenten. Na meerdere malen de mannen te hebben gesommeerd het plein te verlaten, zijn beide aangehouden wegens verstoring van de openbare orde.
Provincie:
Tag(s):