dinsdag, 3. januari 2012 - 18:57

Midwinter Marathon zoekt vrijwilligers

Apeldoorn

Voor de 39ste editie is de organisatie van de Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon nog op zoek naar mensen die op 5 februari willen helpen.

De Midwinter Marathon — het grootste eendaagse evenement van Apeldoorn - is niet mogelijk zonder de inzet van talloze vrijwilligers, al gauw zo’n driehonderd op de grote dag.

Van verkeersregelaars tot gastvrouw, van chauffeur tot troubleshooter: zonder deze mensen is het onmogelijk om ieder jaar dit evenement te organiseren. Hoe speciaal het evenement is blijkt bijvoorbeeld uit het aantal deelnemers, naar verwachting zo’n 10.000 en 20 nationaliteiten die aan de start verschijnen. Geinteresseerden die op 5 februari willen helpen kunnen zich aanmelden bij Jannes Koerts, e-mail jkoerts@planet.nl, tel. 06-12421950 of bij Peter Veenhuizen, e-mail p.veenhuizen@planet.nl of telefonisch via 06-53234644.

Iedereen van 16 en ouder mag reageren. De week voorafgaand aan 5 februari is er ’s avonds een instructiebijeenkomst. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet is er ieder jaar een grote feestelijke bijeenkomst.
Provincie:
Tag(s):