zaterdag, 1. september 2012 - 22:42

Mishandeling na klacht over geluidsoverlast

Eerbeek

In de nacht van vrijdag op zaterdag 1 september zijn twee inwoners van Eerbeek mishandeld door meerdere personen toen zij bij een woning aan de Volmolenweg in Eerbeek aanbelden vanwege de geluidsoverlast vanuit de tuin van de woning.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en tot nu toe één verdachte aangehouden.

Een 24-jarige man belde als eerste aan bij de woning en verklaart direct te zijn belaagd door meerdere personen. De man kwam daardoor ten val en zou door meerdere personen zijn geschopt en geslagen. Een kennis van de 24-jarige wordt als hij komt aangelopen ook geslagen, waarbij ook een hard voorwerp gebruikt zou zijn. Deze 23-jarige man loopt door de klappen diverse verwondingen aan hoofd en rug op. De 24-jarige loopt twee gebroken vingers op.

Pas als nog twee kennissen van de slachtoffers op straat komen en zich ermee bemoeien stopt de mishandeling en gaan de verdachten weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft op basis van de eerste verklaringen van de slachtoffers een 18-jarige jongeman uit Eerbeek thuis aangehouden. De slachtoffers zijn beiden op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor medische behandeling.

De verdachte is ingesloten op het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie hoort graag of er mensen getuige zijn geweest van dit voorval.
Provincie:
Tag(s):