dinsdag, 2. oktober 2012 - 17:34

Mogelijk meer slachtoffers van aanrander

Dordrecht

Op dinsdag 25 september heeft de politie een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van aanranding. Hij kon op heterdaad worden aangehouden, nadat een vrouw die hij zou hebben betast, de politie belde.

Zij zou in maart of april van dit jaar ook al door de man zijn aangerand. De verdachte is vrijdag door de rechter-commissaris van de Dordtse rechtbank voor 14 dagen in bewaring gesteld.

Uit het ingestelde onderzoek komt naar voren dat de man vóór 25 september vermoedelijk meer vrouwen en/of meisjes onzedelijk heeft betast. Deze aanrandingen zouden mogelijk in de Dordtse wijk Stadspolders hebben plaatsgevonden, op/rond het Van Eesterenplein en in de buurt van de Plus-supermarkt. De Unit Zeden Politie van de Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die in die omgeving iets hebben gezien wat mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek.

De politie roept vrouwen die onverhoopt slachtoffer zijn geworden van aanranding op om aangifte te doen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) voor het maken van een aangifte-afspraak met de Unit Zeden Politie.

Ook getuigen wordt gevraagd contact met de politie op te nemen door het bovenstaande nummer te bellen. Wie liever anoniem een getuigenverklaring wil afleggen, kan terecht op telefoonnummer 0800-7000 (gratis)
Provincie:
Tag(s):