donderdag, 13. september 2012 - 16:46

Mogelijkhedenmarkt ‘Samen doen’ op dinsdag 18 september

De gemeente Renkum organiseert op dinsdag 18 september 2012 een mogelijkhedenmarkt voor mensen met een bijstandsuitkering, onder het motto ‘Samen Doen’. Deze mensen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

U bent welkom om de markt te bezoeken! De markt is van 13.15 tot 16.30 uur in het gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek. Om 13.30 uur is de officiële opening door wethouder Van Lent.

De gemeente wil mensen met een bijstandsuitkering meer uitdagen om het heft in eigen hand te nemen door mogelijkheden te benutten in plaats van in belemmeringen te blijven denken! Hierdoor kunnen ze actief participeren in de samenleving. Tijdens de markt maken bezoekers kennis met mogelijkheden op verschillende gebieden. De markt is actief, interactief en vernieuwend.

Tijdens de markt krijgen bezoekers informatie over bewegen en sport, werktraining en daginvulling, vrijwilligerswerk en ondersteuning bij mantelzorg, omgaan met een laag inkomen, digitale vaardigheden, opvoeding, gezond eten, uiterlijke presentatie en kwaliteiten ontdekken (empowerment).

Ook kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop of zich inschrijven voor een vervolgactiviteit. Verder is er een stand met betaalbare tweedehandskleding.
Provincie:
Tag(s):