donderdag, 19. april 2012 - 7:58

Motorcrosser zwaargewond na val in sloot langs snelweg

Son en Breugel

Woensdagmiddag rond 16.00 uur is een motorcrosser ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in de berm langs de snelweg A50 bij Son en Breugel.

Tijdens een verkeerde manoeuvre belandde deze motorcrosser in de sloot en liep hierbij letsel op. De man was samen met een kennis over de zandheuvels tussen de Jufferlaan en de snelweg aan het crossen.

De brandweer assisteerde de ambulancedienst om de motorcrosser naar de overzijde van de sloot te dragen. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten rukten massaal uit naar de plaats van het ongeval. Naast twee ambulances, twee brandweerwagens, diverse politie eenheden rukte ook de traumahelikopter uit. Deze landde boven op een geluidswal waar een wandelpad is gerealiseerd.

Nadat de crossmotor door de brandweer uit het water was gevist heeft een bergingsbedrijf hem afgevoerd. Vanaf het verhoogde wandelpad trok het incident in de berm van de snelweg veel bekijks van toegesnelde buurtbewoners. Ook op de snelweg ontstond er een lange file.
Provincie:
Tag(s):