maandag, 18. juni 2012 - 14:45 Update: 08-07-2014 0:27

Nance vervangt Estelle in Ranking the Stars

Hilversum

Estelle Gullit-Cruijff is in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars niet meer te zien. Estelle, die momenteel in scheiding ligt met Ruud Gullit, is vervangen door Nance. Dit heeft BNN maandag bekendgemaakt.

Paul de Leeuw maakte eerder al, in het radioprogramma Giel!, de laatste vijf namen van het nieuwe seizoen Ranking the Stars bekend. Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver, jurylid/platenbaas Stacey Rookhuizen, visagist Leco van Zadelhoff, zangeres Glennis Grace en rapper Yes-R laten deze zomer heel Nederland weten hoe ze over zichzelf en elkaar denken. Eerder maakte BNN al bekend dat Caroline Tensen, Yuri van Gelder, Dreetje Hazes en Patricia Paay tegenover Paul de Leeuw zitten.

In Ranking the Stars krijgen de BN’ers vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. Wie van de tien zou bijvoorbeeld de beste lijsttrekker zijn? En wie heeft hoogste libido? De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze iedereen rangschikken.

Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die het de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom?

De opnamen van het nieuwe seizoen Ranking the Stars zijn de afgelopen drie dagen op 15, 16 en 17 juni gemaakt. Ranking the Stars is vanaf 8 juli iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op 3.
Categorie:
Tag(s):