dinsdag, 14. februari 2012 - 16:38 Update: 08-07-2014 0:54

Narsingh ziet toekomst met Van Basten rooskleurig in

(Elf Voetbal) Luciano Narsingh is razend enthousiast over de komst van Marco van Basten naar sc Heerenveen.

De 21-jarige buitenspeler weet niet zeker of hij volgend seizoen gaat vertrekken bij de Friezen. Narsingh was een aantal weken geleden nog van plan de club te verlaten. Hij wilde het hogerop gaan zoeken, maar nu Van Basten komt overweegt hij te blijven bij Heerenveen.

Narsingh hoorde maandag dat Van Basten na dit seizoen Ron Jans opvolgt in Heerenveen. "Ik geloofde het eerst niet toen ik het eerst van mijn moeder hoorde. Nu Van Basten trainer wordt, twijfel ik echt of ik deze zomer wel naar een andere club moet vertrekken. Ik denk dat Van Basten me beter kan maken en ben benieuwd naar de plannen die hij met me heeft", zegt Narsingh in een interview met de Leeuwarder Courant.

"Ik heb nog contact gehad met Oussama. Hij was ook blij. Misschien dat we nu toch samen bij de club blijven", stelt de jeugdinternational. Van Basten zelf werd maandag nog gevraagd of hij vreesde voor een transfer van Narsingh en Assaidi na dit seizoen, dus nog voor hij met ze zou kunnen samenwerken. "Nee, dat niet. Het is iets om trots op zijn. Voor de club is het goed als ze op een gegeven moment voor een goed bedrag verkocht worden. En dan halen we met het deel van het geld vervangers", aldus Van Basten.
Categorie:
Tag(s):