vrijdag, 16. november 2012 - 9:24

Negen aanhoudingen voor overval op Kentucky Fried Chicken

Amsterdam

Na uitgebreid rechercheonderzoek heeft de politie de afgelopen weken negen aanhoudingen verricht in verband met een gewapende overval op 1 mei 2012. De overval vond plaats in de Kentucky Fried Chicken aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord.

Vier van de negen verdachten (waarvan één overvaller) waren ten tijde van de overval minderjarig. Zes verdachten zitten in voorlopige hechtenis. Van drie verdachten is de voorlopige hechtenis geschorst. Zij zijn nog wel verdachten in deze zaak.

In de nacht van dinsdag 1 mei op woensdag 2 mei vond rond 00:00 uur een gewapende overval plaats op de Kentucky Fried Chicken op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Twee medewerkers worden bij het afsluiten van de zaak opgewacht door drie mannen, waarvan twee in het bezit zijn van een vuurwapen. De medewerkers worden gedwongen om weer terug te gaan. De medewerkers worden vervolgens gedwongen bij de kluis een geldbedrag af te geven. Vervolgens worden de overvallers gewelddadig. Een van de medewerkers wordt behoorlijk toegetakeld. Als de daders het geld hebben vluchten ze weg in de richting van Plan van Gool.
Provincie:
Tag(s):