zondag, 4. maart 2012 - 12:31

Negen keer een proces-verbaal bij alcoholcontrole

De politie Brabant Noord heeft negen keer een proces-verbaal uitgereikt tijdens een alcoholcontrole in de nacht van zaterdag op zondag, acht keer voor het rijden onder invloed en één keer voor een forse snelheidsovertreding.

Tussen 22 uur en 00.30 uur werden er 417 automobilisten gecontroleerd op de Corridor in Veghel. Twee mensen hadden te veel op en kregen een proces verbaal. Ook werd er een rijbewijs ingevorderd van een bestuurder die het nodig vond om daar 135 km/u te rijden terwijl 80 is toegestaan.

Het controleteam heeft vanaf 00.40 uur een uurtje gestaan op de Udenseweg in Veghel. Daar moesten 63 automobilisten blazen. Twee daarvan kregen een proces-verbaal en van één van die twee werd ook nog het rijbewijs ingevorderd.

Tussen 3 uur en 5.45 uur heeft het team op de Wilhelminastraat in Uden gestaan. Daar werden 60 bestuurder gecontroleerd waarvan er vier een proces-verbaal hebben gekregen en één van die vier haar rijbewijs kwijt raakte. Opvallend was dat de vier verdachten op deze locatie dames waren waarvan drie uit de Verenigde Staten.
Provincie:
Tag(s):