dinsdag, 3. april 2012 - 20:41 Update: 08-07-2014 0:29

Nieuw Nederlands Rolls-Royce dealerschap naar Eindhoven

Eindhoven

Rolls-Royce Motor Cars heeft plannen bekendgemaakt voor een nieuw geautoriseerd dealerschap in Nederland.

Cito Motors bv en de fabrikant van uiterst luxe automobielen hebben een overeenkomst getekend waarin bepaald is dat het nieuwe dealerschap officieel de naam 'Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven' zal krijgen.

Jolyon Nash, Sales and Marketing Director van Rolls-Royce Motor Cars en Member of the Board of Management : "Cito Motors heeft vele jaren ervaring in het luxury car segment en is daardoor als geen ander in staat om een service te verlenen die geheel naar de zin is van een bevoorrechte groep automobilisten, onze klanten."

Hein van Laarhoven, directeur van Cito Motors, vult aan: "Voor ons is het natuurlijk geweldig uitverkoren te zijn om dit absolute topmerk, icoon van stijl en succes, te vertegenwoordigen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Spirit of Ecstasy een gezonde en duurzame zakelijke ontwikkeling in Nederland tegemoet gaat."

Binnenkort wordt begonnen met de werkzaamheden aan de nieuwe showroom; de officiële opening van 'the new home of Rolls-Royce in the Netherlands' vindt in de tweede helft van 2012 plaats. Marissa van Laarhoven is benoemd als directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven.

Rolls-Royce Motor Cars maakte onlangs een nieuw wereldwijd en Europees verkooprecord bekend. Vergeleken met 2010 zijn de verkopen van de onderneming zowel in Europa als over de rest van de wereld gestegen met een tweecijferig percentage.
Categorie:
Tag(s):