maandag, 16. april 2012 - 13:03

Nieuw van de Atletiekunie: Run to the Start

Arnhem

Na het succes van Start2Run komt de Atletiekunie nu met een vervolg hardlooptraject voor ervaren hardlopers: Run to the Start.

In Arnhem verzorgt hardloopvereniging DE LOPER het traject Run to the Start in de aanloop naar de 2e Overbetuweloop, die plaatsvindt op zondag 17 juni in Elst. Op acht zaterdagen trainen de lopers om zich goed voor te bereiden op deze wedstrijd. De clinics vinden plaats in Arnhem op Sportpark ‘t Cranevelt. Doel van de Clinic is om lopers specifiek voor te bereiden op een wedstrijd over 5 of 10 kilometer.

In de clinic besteden de trainers van DE LOPER veel aandacht aan techniek en coördinatie. De loopgroepen zijn klein waardoor de deelnemers veel persoonlijke aandacht krijgen op het verbeteren van de loopstijl en souplesse. DE LOPER kent een lange geschiedenis in het begeleiden en trainen van hardlopers voor hardloopwedstrijden. Vereniging DE LOPER is aangesloten bij de Atletiekunie en beschikt over een arsenaal aan goed opgeleide en gelicenseerde trainers
Run to the Start Arnhem start op zaterdag 21 april op Sportpark ‘t Cranevelt.

De kosten bedragen € 60,-. Daarvoor krijgt de deelnemer 6 trainingen, een gratis startbewijs voor deelname aan de Overbetuweloop, gratis koffie of thee na afloop van iedere training en begeleiding tijdens de wedstrijddag. Inschrijven kan op www.runtothestart.nl.
Provincie:
Tag(s):