maandag, 14. mei 2012 - 15:35 Update: 08-07-2014 0:29

Nieuwe kleine SUV van Chevrolet: De Trax

Breda

De Chevrolet Trax, een volledig nieuwe, kleine SUV, zal in september dit jaar zijn officiële werelddebuut beleven op de komende Paris Motor Show. Dit heeft Chevrolet maandag laten weten.

Met de Trax doet Chevrolet zijn intrede in het groeiende marktsegment van kleine SUV’s en biedt de flexibiliteit, een gunstig brandstofverbruik en de handling van een personenwagen, zaken waar stedelingen prijs op stellen,” zegt Susan Docherty, President en Managing Director van Chevrolet Europe.

Met ruimte voor vijf passagiers en een genereus bemeten bagageruimte zal de Trax voldoen aan de eisen en wensen van consumenten in ruim 140 landen.

De kleine SUV zal in het voorjaar van 2013 in de Europese Chevrolet-showrooms arriveren, na de introductie in 2012 van de volledig nieuwe Chevrolet Malibu en de Cruze stationwagon, waar met veel belangstelling naar uit is gekeken.

Met het nieuweChevrolet-gamma in de showrooms in heel Europa bieden de komende jaren het merk een uitstekende gelegenheid om door te groeien.

Trax stelt zijn SUV-kwaliteiten en —capaciteiten ten toon door een gespierd uiterlijk en een brede, atletische uitstraling. De Trax is ontworpen conform de eigentijdse vormgeving van de hedendaagse Chevrolet-modellen en het interieur zal worden uitgevoerd volgens standaards die normaliter terug te vinden zijn in modellen uit een hogere klasse.
Categorie:
Tag(s):