donderdag, 18. oktober 2012 - 15:56 Update: 08-07-2014 0:26

Nieuwe singel en biografie voor Jan Smit

Volendam

Aan de vooravond van zijn concertreeks in het Rotterdamse Ahoy, kreeg Jan Smit het eerste exemplaar van het boek “Het geheim van de Smit” overhandigd door Peter van der Vorst.

Het vijftienjarig jubileum van de Volendamse zanger is de aanleiding voor deze biografie, waarin niet alleen Jan zijn eigen verhaal vertelt, maar ook familieleden, zijn managers en diverse BN'ers aan het woord komen. Het boek is vanaf maandag 22 oktober verkrijgbaar.

Tijdens deze persbijeenkomst in Volendam, werd tevens de nieuwe single van Jan Smit gepresenteerd: een splinternieuwe versie van het nummer “Sla Je Armen Om Me Heen”, dat tevens de titelsong is van de speelfilm “Het Bombardement”.

Op deze splinternieuwe versie van het nummer maakt actrice Roos van Erkel, de tegenspeelster van Jan in de film, haar debuut op plaat, terwijl Jan op zijn beurt zal debuteren als filmacteur in de film “Het Bombardement”, die in december in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien. De originele versie van “Sla Je Armen Om Me Heen” is terug te vinden op het nummer 1 album “Vrienden” van Jan Smit, dat in augustus is uitgebracht.
Categorie:
Tag(s):