maandag, 13. augustus 2012 - 15:09

Olympiërs gehuldigd in Den Bosch

De trein met het Nederlandse olympisch team kwam maandagmiddag rond 16.00 uur aan in Den Bosch. Het team kreeg een warm onthaal. Ruim 12.000 man had zich verzameld om een glimp van de sporters op te vangen en ze te huldigen.

Op het feest, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF, Gemeente ’s-Hertogenbosch en NS, zijn optredens van verschillende artiesten.

Eerder deze dag hebben de medaillewinnaars van het Olympic Team Netherlands op het station Brussel-Zuid medailles op Thalys gesigneerd. Zij wonnen in Londen bij elkaar 6 gouden, 6 zilveren en 8 bronzen medailles.

Treinreis Olympic Team Netherlands
Jan-Willem Siebers, directie-voorzitter NS Hispeed verwelkomde het Olympic Team Netherlands aan boord van Thalys: “Wij zijn er trots op dat jullie vandaag onze gast aan boord zijn en zullen jullie en jullie prachtige medailles snel en comfortabel naar Den Bosch brengen, waar jullie een mooi Welkom Thuis feest te wachten staat.”

NS Hispeed brengt het Olympic Team Netherlands snel en comfortabel met de van hartje Londen naar de feestende fans op stationsplein van ’s-Hertogenbosch. Vanochtend om 11.00 uur (UK time) is het Olympic Team Netherlands vanuit Londen vertrokken met Eurostar. Vanaf Brussel-Zuid reist het Olympic Team Netherlands verder met Thalys.

NS collega Edith Bosch
Aan boord is het hele Olympic Team Netherlands, waaronder onze eigen NS collega Edith Bosch. Edith won op 1 augustus brons in haar klasse -70kg. Jan-Willem Siebers Directievoorzitter NSHispeed feliciteerde Edith: “Namens alle medewerkers van NS Hispeed gefeliciteerd met jouw bronzen medaille. Wij hebben genoten van jouw sportprestaties in Londen.”
Provincie:
Tag(s):