zondag, 26. februari 2012 - 14:20

Omgekomen man (46) uit Oosterhout mogelijk slachtoffer misdrijf

Oosterhout

De politie heeft een grootschalig onderzoek opgestart na het overlijden van een 46-jarige inwoner van Oosterhout. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Getuigen zagen de man zaterdagavond rond 21.00 uur lopen aan de Keiweg en zagen dat hij gewond was. De man was niet aanspreekbaar en de hulpdiensten werden gealarmeerd.

Brandgang
Hulpdiensten troffen de man aan in een brandgang aan de Keiweg. Hij was in elkaar gezakt en was overleden. Het slachtoffer werd gereanimeerd. Er kwam een traumahelikopter ter plaatse, maar de reanimatie mocht niet meer baten.

Sporenonderzoek
De politie zette een deel van de straat af en startte een onderzoek. Hierbij werd sporenonderzoek gedaan. Ook is in de loop van de nacht een doorzoeking gedaan in een woning in het centrum van Oosterhout in verband met het onderzoek.

Misdrijf
De politie houdt er ernstig rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Een sectie op het lichaam van de man moet maandag de precieze doodsoorzaak uitwijzen.

Er is een team van 25 rechercheurs geformeerd voor het onderzoek naar de dood van de man. De komende dagen zal er onder andere buurtonderzoek plaatsvinden in de omgeving van de Keiweg.

Getuigen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met de dood van de man worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):