maandag, 30. april 2012 - 17:12

Onbekende man grijpt plassende vrouw bij de keel

Emmen

Een 40-jarige vrouw uit Emmen deed zondag aangifte van aanranding.

De vrouw fietste vanuit het centrum in de richting van de Emmer wijk Angelso toen ze aan het eind van de Angelsloerdijk omstreeks 18.00 uur, ter hoogte van garage Hoge, moest plassen. Zij ging hiervoor de bosjes in en toen ze klaar was en deze weer uitliep kwam uit het niets een man te voorschijn die haar bij de keel greep en haar uitschold. Zij gaf de man hierna een knietje waarna deze vertrok.

Voor zijn vertrek sloot hij de fiets van de vrouw af en nam de sleutel mee. Kort hierna kwam hij terug, deed de fiets van het slot, gaf deze aan de vrouw en zei dat ze wel met hem mee mocht gaan. Ze weigerde dit en fietste snel weg.

Het betrof een getinte man van ongeveer 30 jaar oud en hij droeg een korte lederen zwarte jas. De eerste keer droeg de man geen bril maar bij terugkomst droeg hij een bril. Getuigen hebben later in de omgeving een man zien fietsen met een licht getinte huidskleur, zwart kort golvend haar, brildragend, blauwe spijkerbroek en een lichtgrijze jas/vest. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):