woensdag, 27. juni 2012 - 19:10

Onbekende winkeldief met spijt

Epe

De politie is op zoek naar een man, die op dinsdagmiddag 26 juni slippers wegnam uit een winkel op de Hoofdstraat in Epe. De man heeft spijt gekregen. Winkelpersoneel vond de volgende dag een excuusbriefje met een geldbedrag ter compensatie.

De politie wil toch graag in contact komen met deze man of getuigen, die de man kennen.

De politie kreeg de melding rond 16.45 uur. Een nog onbekende man pakte herenslippers en verliet de winkel zonder deze af te rekenen. Een medewerker sprak hem daarop aan, waarna de man er op een fiets vandoor ging.
Gewaarschuwde agenten gingen ter plaatse en hebben in de buurt gezocht maar troffen de man niet meer aan. Kennelijk heeft hij spijt gekregen van zijn daad, want de volgende morgen vond een winkelmedewerker een excuusbrief met een geldbedrag.

Desondanks wil de politie toch graag in contact komen met de man en roept hem op contact op te nemen via 0900-8844. Tevens roept de politie getuigen op, die weten om wie het gaat.

Het signalement van de man: het gaat om een licht getinte man van tussen de 40 en 50 jaar oud, hij is ongeveer 1.70m lang en heeft een rond gezicht. De man heeft donker krullend kort haar en droeg een ruimzittend t-shirt met een donkere korte broek en zwarte crocs.

Hij had een blauwgrijze herenfiets bij zich met donkerkleurige fietstassen.
Provincie:
Tag(s):