zaterdag, 10. maart 2012 - 23:27

Ongeval tijdens onderzoek naar overval op buschauffeur

Rozenburg

Tijdens een onderzoek naar een overval op een buschauffeur is een man aangereden door een automobiliste.

Kort na 7 uur ‘s avonds is een buschauffeur van lijn 106 overvallen op de Grote Stern. Onder bedreiging van een mes moest hij de kassa-lade afgeven.
De overvaller is weggerend richting de Boulevard. De politie is direct een onderzoek gestart.

Terwijl zij in gesprek zijn met de 53-jarige buschauffeur op de Volgerweg, komt er een auto aan. De bestuurster schept een overstekende man om nog onduidelijke redenen. De 42-jarige man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De 22-jarige bestuurster is om deze reden ook naar het politiebureau overgebracht en wordt gehoord. De buschauffeur is ongedeerd maar erg geschrokken. Zowel de buschauffeur als bestuurster is slachtofferzorg aangeboden.

De politie is verder op zoek naar de overvaller. Hij is rond de 14 of 15 jaar, ongeveer 1.60 m en heeft een smal gezicht. Hij droeg een zwart petje en vermoedelijk donker rode jas. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan bij het oplossen van de overval, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via 'M' Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):