dinsdag, 17. januari 2012 - 19:56

Online trouwplanner gemeente Barneveld groot succes bij trouwlustigen

Barneveld

Na de introductie van de online trouwplanner op www.barneveld.nl hebben veel trouwlustigen inmiddels hun huwelijk online geregeld via de trouwplanner van de gemeente Barneveld.

Via de trouwplanner legden zij snel en gemakkelijk hun trouwdatum, trouwlocatie en trouwambtenaar vast.

Via de trouwplanner op www.barneveld.nl/trouwen kunnen partners digitaal een trouwlocatie en een trouwdatum reserveren. Ook kunnen zij een voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Voor het reserveren van een datum om een geregistreerd partnerschap te regelen, kunnen partners ook op deze website terecht. In ruim twee weken tijd reserveerden al 23 trouwlustigen via de online trouwplanner hun trouwdag.

De trouwplanner is voor iedereen met trouwplannen of plannen voor geregistreerd partnerschap beschikbaar. Men hoeft niet in de gemeente Barneveld te wonen. Na het reserveren van een datum, betaalt men direct online het tarief voor de huwelijksvoltrekking. Vervolgens ontvangt men een bevestiging van de reservering via de email.

De trouwplanner op www.barneveld.nl/trouwen is een nieuw online instrument om snel en gemakkelijk het huwelijk of geregistreerd partnerschap te regelen. Dit kan 7 dagen en 24 uur per dag. De gemeente Barneveld is continu op zoek naar mogelijkheden om haar dienstverlening te verbeteren. In de toekomst kunnen steeds meer gemeentezaken via internet worden geregeld.
Provincie:
Tag(s):