maandag, 27. augustus 2012 - 13:14 Update: 08-07-2014 0:47

Ontwikkeling Feyenoord irriteert Van Hanegem

Rotterdam

(Elfvoetbal) "Ik heb me ouderwets zitten ergeren aan Feyenoord." Willem van Hanegem heeft in zijn maandagcolumn in AD Sportwereld de nodige kritiek op zijn jeugdliefde.

"Het seizoen is nog pril, maar ik zit stiekem toch alweer vaker naar wedstrijden in het buitenland te kijken dan ik gedacht had. Je bent nieuwsgierig als de Eredivisie van start gaat, maar binnen twee, drie wedstrijden weet je het wel weer. Wat nieuw is voor me, in vergelijking met vorig jaar, is dat ik me ouderwets zit te ergeren aan Feyenoord."

"Dat is eigenlijk positief, hoe gek het ook klinkt, want er was een tijd dat ik me niet eens meer durfde te ergeren aan Feyenoord, blij als ik was met elk sprankje geluk voor die club. Maar na vorig jaar wil ik verbetering en dat zie ik niet. Ze pakken hun punten, net als gisteren tegen Heracles Almelo, maar de uitvoering is zeer matig met name in de voorste linie. Het is bijna vervelend om naar te kijken."

"Je moet als speler natuurlijk wel willen, hè. Niet te snel tevreden zijn. Allemaal een voorbeeld nemen aan Jordy Clasie, zou ik zeggen, dat is een jongen die zich elke week wil verbeteren, die ook in wedstrijden herstel zoekt als er iets mis is gegaan. Die mentaliteit kom ik te weinig tegen en ik hoop dat Ronald Koeman dat gebrek eruit krijgt bij zijn ploeg."
Categorie:
Tag(s):