maandag, 18. juni 2012 - 17:17

Op trambaan doodgeschoten man komt uit Dominicaanse Republiek

Rotterdam

De identiteit van het slachtoffer van de dodelijke schietpartij aan de Beijerlandselaan is bekend. 'Het gaat om een 43-jarige man uit de Dominicaanse Republiek', meldt de politie maandagmiddag.

De politie kreeg afgelopen vrijdagmiddag een melding binnen van een schietpartij vlakbij de tramhalte Beijerlandselaan op Rotterdam- Zuid. Vermoedelijk zijn hier twee verdachten bij betrokken.

Omstanders hebben nog getracht om het slachtoffer te reanimeren, helaas mocht dat niet meer baten. De man verbleef sinds begin dit jaar in Rotterdam.

De politie zet alles op alles om de toedracht van de dodelijke schietpartij te achterhalen. Een team van rechercheurs is direct na de melding een grootschalig onderzoek gestart.

De Forensische Opsporing deed een uitgebreid sporenonderzoek aan de Beijerlandselaan, getuigen worden gehoord en camerabeelden uit de omgeving worden bekeken.

Dinsdag worden in de omgeving van de tramhalte stoepborden geplaatst en zijn er brieven aan ondernemers en bewoners uitgedeeld om zo meer informatie te krijgen over de toedracht van de schietpartij.
Provincie:
Tag(s):