dinsdag, 22. mei 2012 - 10:49

Opnieuw aanhouding verricht in een groot fraudeonderzoek

Eindhoven

Dinsdagochtend heeft de Marechaussee opnieuw een aanhouding verricht in een groot fraudeonderzoek. Rechercheurs van de KMar hielden een 43 jarige Nigeriaanse man uit Eindhoven aan op verdenking van oplichting en fraude.

De man wordt verdacht van het aanvragen van kredieten en telefoonabonnementen op naam van een ander persoon. In zijn woning vond vorige week een doorzoeking plaats. In zijn woning werden onder andere vermoedelijk valse betaal cheques, bankpassen/ creditcards en identiteitsdocumenten aangetroffen. De man wordt donderdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.‬‪

Op dit moment zitten naast de 43 jarige man nog drie verdachten vast. Een 37 jarige Nigeriaanse man uit Almere wordt vandaag voor de raadkamer gebracht. Een 27 jarige Nigeriaanse vrouw uit Middelburg en een 43 jarige man uit Amsterdam worden volgende week dinsdag voor de raadkamer gebracht.‬‪ Tijdens het onderzoek is gebleken dat de verdachten in het bezit waren van kopieën van identiteitsdocumenten, loonstroken en bankafschriften.
Provincie:
Tag(s):