woensdag, 22. februari 2012 - 8:41

Oud-eigenaar 't Hofnarretje wil een gesprek met ouders misbruikte kinderen

Amsterdam

Albert Drent, oud-eigenaar van het kinderdagverblijf 't Hofnarretje, wil een een gesprek aangaan met de ouders van de kinderen die door Robert M. zouden zijn misbruikt. Dit heeft hij middels een brief aan de advocaat van de ouders laten weten, zo schrijft de Volkskrant woensdag.

Drent zegt in de krant: 'Ik vind het wel eng. Ik ben bang dat ze boos op me zijn, maar ik ga het niet uit de weg. Misschien helpt het als we delen dat we er allemaal ingetrapt zijn.'

Onlangs hebben de ouders van de kinderen bij het hof een verzoek ingediend om Drent alsnog vervolgd te krijgen. Ze zijn het niet eens met de eerdere beslissing van justitie dit niet te doen.

In november 2011 maakte het Openbaar Ministerie bekend dat niet is gebleken dat Drent op de hoogte was van het kindermisbruik en daarom niet vervolgd zou worden.

De 51-jarige oud-eigenaar vindt dat hij niets fout heeft gedaan en zegt in de Volkskrant : 'Ik weet niet waar ik spijt van moet hebben. Ik heb niks misdaan'.

Ook laat Drent weten dat hij binnenkort failliet zal worden verklaard. Hij zou de kinderopvang voor 'een appel en een ei' hebben verkocht.
Provincie:
Tag(s):