dinsdag, 8. mei 2012 - 13:00

Overlast van buren grootste ergernis tijdens vakantieverblijf

Amsterdam

Overlast van buren is de grootste ergernis tijdens een vakantieverblijf. Dat blijkt uit een peiling onder 500 klanten van reisorganisatie World Ticket Center.

De ergernis 'overlast van de buren' wordt gezien als meest irritant, ruim 36% van de ondervraagden noemt dit zijn grootste ergernis tijdens de vakantie. De lijst wordt aangevoerd door 'ligbedjes die vroegtijdig ingepikt worden' (17%), 'te weinig variatie in het eten' (12%), 'harde bedden' (10%), 'Vroeg uitchecken' (8%)', 'mensen die teveel eten opscheppen' (6%), 'voordringen bij het lopend buffet' (5%), en overige irritaties (6%).

"Voor de meeste vakantiegangers is nachtrust erg belangrijk, ook het hebben van een eigen plekje om even uit de drukte te ontsnappen wordt door velen gezien als iets dat prioriteit heeft. Onder de overige ergernissen vallen 'verkeerd afgestelde airco's', 'slechte animatie', 'slecht weer', 'wachten op inchecken voor kamer' en 'dichtknallende deuren'. Het is dus voor de Nederlandse reiziger van belang dat alles zo goed mogelijk is georganiseerd op het vakantieadres.
Provincie:
Tag(s):