zaterdag, 23. juni 2012 - 11:53

Overleden fietster is 43 jarige Tilburgse

Tilburg

De fietster, die vrijdagochtend 22 juni op tragische wijze om het leven kwam tijdens een verkeersongeval op de Ringbaan West in Tilburg, blijkt een 43 jarige inwoonster van deze plaats te zijn.

De vrouw reed rond 09.15 uur op de Ringbaan-West, vlak voor de kruising met de Wandelboslaan / Kwaadeindstraat over het fietspad vanuit de richting van het centrum Tilburg in noordelijke richting. Door nog onbekende oorzaak schoot een achteropkomende automobilist, via de stoeprand, dit fietspad op.

De 81-jarige bestuurder van deze auto reed het slachtoffer vermoedelijk van achteren aan, waarbij de vrouw vanwege de klap enkele meters door de lucht geslingerd werd. Ze belandde op het wegdek en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De politie tastte vrijdag in lang het duister over de identiteit van de vrouw. Zij had namelijk geen persoonlijke bezittingen bij zich waaruit haar identiteit op te maken was. Rond 18.00 uur meldde zich echter een man bij de politie omdat zijn vrouw hun kinderen niet van de peuterspeelzaal had opgehaald en ook niet thuis was gekomen. Hij herkende het slachtoffer later als zijn echtgenote.
Provincie:
Tag(s):