vrijdag, 6. juli 2012 - 15:19

Overval Marskramer Lelycentre

Lelystad

Donderdagavond kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van een overval op de Marskramer op de Weverstraat. 'Twee donkergetinte mannen renden na de overval met een plastictas van de Marskramer in onbekende richting weg', meldt de politie vrijdag.

In de winkel bleef het geschrokken winkelpersoneel achter. Zij moesten onder bedreiging van een steekwapen een geldbedrag afgeven, waarna de twee daders er snel vandoor gingen. Bij de overval raakte niemand gewond. De recherche van District Noord onderzoekt de overval en roept getuigen op zich te melden!

Rond 18.00 uur kwamen de twee donkergetinte mannen de winkel binnenlopen. Onder bedreiging van een mes wisten ze bij de medewerkers geld afhandig te maken. In hun vlucht hebben de mannen het mes laten vallen in de winkel.

Dit steekwapen is voor sporenonderzoek in beslag genomen door specialisten van forensische opsporing. Eén van de daders droeg een witte sportbroek en een donker t-shirt. De andere dader was gekleed in donkere kleding. Tijdens het wegrennen hadden de mannen een opvallende plastic tas van de Marskramer bij zich.
Provincie:
Tag(s):