donderdag, 5. april 2012 - 11:23

Overval op coffeeshop in Schiedam

Schiedam

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een overval die woensdagavond bij een coffeeshop aan de Broersveld gepleegd is.

Rond tien uur drongen twee overvallers de winkel binnen. Zij bedreigden de medewerkers en een klant met een vuurwapengelijkend voorwerp. Vervolgens gingen ze er vandoor met een geldbedrag en een hoeveelheid softdrugs. Eén medewerker van de zaak raakte bij de overval licht gewond.

De twee overvallers kwamen de zaak binnen op het moment dat de medewerker af wilde sluiten. Op dat moment waren er twee personeelsleden en een klant aanwezig. De barman werd met het wapen bedreigd, waarna een vechtpartij ontstond. Hierbij raakte de barman licht gewond. Nadat de overvallers hun buit te pakken hadden, liepen zij richting de Hoogstraat. Hier stapten zij in een auto.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld om zo de identiteit van de daders te achterhalen. Hierbij wordt onder andere gesproken met getuigen. Ook wordt gekeken of er beeldmateriaal beschikbaar is waar de overval of de overvallers op te zien zijn.
Provincie:
Tag(s):