donderdag, 29. maart 2012 - 19:33

Paasfeest op de stadsboerderijen

Arnhem

Op woensdag 4 april staan de stadsboerderijen Presikhaaf en De Korenmaat in Arnhem de hele middag in het teken van het voorjaar.

Lammetjes springen door de wei en de lente hangt in de lucht. De paashaas nodigt iedereen dan ook uit om te komen genieten van al het moois, dat de stadsboerderijen in dit seizoen te bieden hebben.

Kinderen kunnen tegen een vergoeding van € 2,50 deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo is er een knuffelhoek met jonge dieren, is er een kuikenprijsvraag, kan er geknutseld worden en kan er over het hele erf gezocht worden naar eieren met letters, waarmee een woord gevormd kan worden.
De aanwezige paashaas beloont een goede oplossing van deze puzzelzoektocht met wat lekkers. Ook kunnen kinderen hun handigheid testen op een spannende hindernisbaan, die in het teken van Pasen staat. Op stadsboerderij de Korenmaat kunnen kinderen ook zelf broodjes bakken en eieren schilderen. Deze activiteit wordt i.s.m. SIZA georganiseerd.

De activiteiten starten om 13.30 uur en lopen door tot 16.00 uur. De boerderijen sluiten om 17.00 uur

De paasactiviteit wordt georganiseerd door Natuurcentrum Arnhem. Voor meer informatie over de activiteiten van Natuurcentrum Arnhem belt u tijdens kantooruren met (026) 377 54 64 of kijk op www.natuurcentrumarnhem.nl
Provincie:
Tag(s):