woensdag, 2. mei 2012 - 21:33 Update: 08-07-2014 0:52

Pasveer vindt tanden van Mertens in hoofdwond

(Elf Voetbal) Remko Pasveer heeft afgelopen dinsdag twee tanden van Dries Mertens gevonden. De 28-jarige sluitpost van Heracles Almelo haalde tijdens het televisiekijken de tanden uit zijn hoofd.

De Enschedeër kwam tijdens de verloren bekerfinale tegen PSV (3-0) ongelukkig in botsing met Mertens, die daarbij een aantal tanden verloor. De gedeeltes van zijn gebit werden nooit teruggevonden, tot dinsdag. Toen Pasveer thuis voor de televisie zat, krabde hij nietsvermoedend aan zijn hoofd. Plots voelde hij een bobbel. Het bleken de tanden van Mertens te zijn.

"Ik zat Go Ahead Eagles te kijken en aan mijn hoofd te pulken. Het wondje van de bekerfinale ging maar niet dicht. Ik had zelf elke keer het gevoel dat er wat in zat, maar mensen zeiden dat dat niet kon. Totdat ik wat hards voelde en de tand van Mertens eruit haalde. Mertens mag bij mij de tand komen ophalen, kan hij 'm onder zijn kussen leggen", zegt de oud-doelman van FC Twente en Go Ahead Eagles (op huurbasis) met een knipoog tegenover TC/Tubantia.

Teamgenoot Samuel Armenteros maakte het nieuws eerder al wereldkundig via zijn Twitter, nadat Pasveer bij het Polman Stadion was gearriveerd met de tanden van Mertens in een zakje.
Categorie:
Tag(s):