woensdag, 11. april 2012 - 19:01

Poging overval op supermarkt in Winschoten

Winschoten

Twee nog onbekende mannen hebben woensdagochtend een supermarkt aan de Venne in Winschoten overvallen maar zijn zonder buit vertrokken.

Omstreeks 06.30 uur kwamen de overvallers de supermarkt binnen. De mannen bedreigden het personeel met wapens. Vrijwel direct eiste de overvallers geld van de medewerkers. Nadat de medewerkers de daders geen toegang tot het geld konden geven verlieten de mannen zonder buit de supermarkt. Op het moment van de overval was de supermarkt nog gesloten en waren er geen klanten in de zaak aanwezig.

Overvallers

De overvallers droegen beiden een bivakmuts. De mannen hadden voornamelijk donkerkleurige kleding aan. De politie stelde direct met meerdere eenheden een zoektocht in. De zoektocht was echter zonder resultaat. De politie heeft bewakingsbeelden veiliggesteld.

Tips

De politie is gestart met het forensisch onderzoek en een buurtonderzoek. Ondanks dat de politie al meerdere getuigen gesproken heeft zijn wij op zoek naar meer getuigen. Mensen, die omstreeks 06.30 uur iets van dit incident en/of de daders hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Getuigen kunnen bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis). De politie heeft de zaak in behandeling.
Provincie:
Tag(s):