dinsdag, 7. februari 2012 - 17:33

Poging tot doodslag

Utrecht

In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 februari heeft de politie zes mannen aangehouden voor mishandeling.

Omstreeks 03.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij op de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht. Onderweg naar de locatie zagen agenten twee auto’s in de richting van het Diakonessenziekenhuis rijden. De inzittenden van de auto’s, 4 mannen, werden uiteindelijk op de eerste hulp van het ziekenhuis aangetroffen. Eén van de mannen bloedde hevig en had meerdere snijwonden aan zijn handen en arm.

De politie startte een onderzoek en trof een verwarde man op de Ina Boudier-Bakkerlaan aan. De man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling maar verzette zich bij zijn arrestatie hevig. De verdachte, een 22-jarige man uit Utrecht, sloeg een agent waarop de politie pepperspray en geweld heeft moeten gebruiken om de man onder controle te krijgen.

Naast de 22-jarige Utrechtenaar zijn ook alle andere betrokken personen aangehouden en in verzekering gesteld. Het betreft drie 19-jarigen, een 22-jarige, een 28-jarige, een 20-jarige en een 23-jarige man(nen) allen uit Utrecht. De politie heeft de zaak in onderzoek
Provincie:
Tag(s):