vrijdag, 11. mei 2012 - 10:37

Politie arresteert verdachten in zaak-Kelly

Met de aanhouding van twee mannen denken politie en justitie de ontvoering en verkrachting van de 19-jarige Kelly uit Turnhout grotendeels opgelost te hebben. De verdachten zijn een 30-jarige man uit Eindhoven en een 41-jarige Helmonder. Het onderzoek gaat onverminderd door.

De vrouw werd zondag 1 januari rond 4.30 uur in het Belgische Turnhout in een auto getrokken. Ze werd geblinddoekt en naar een woning gebracht waar het zedenmisdrijf heeft plaatsgevonden. Daarna is de vrouw weer in de wagen meegenomen. Na een korte rit is ze ergens tussen 8.30 en 9.30 uur op de Heuvelstraat in Waalre uit de auto gezet. Het slachtoffer heeft zich daarna bij de politie gemeld, die meteen een onderzoek is begonnen.

In de loop van het onderzoek werden enkele zaken langzaam maar zeker duidelijk, hoewel er ook nog de nodige vragen open staan. Voor zover nu bekend werd de vrouw in Turnhout meegenomen door twee mannen: de Eindhovenaar en nog een andere man (voor alle duidelijkheid: niet de Helmonder). De Eindhovenaar wordt er van verdacht dat hij de vrouw seksueel heeft misbruikt. Het aandeel van de andere man is nog niet geheel duidelijk. De auto waarin de vrouw werd meegenomen en waarmee ze in Waalre werd afgezet, bleek een blauwe stationwagen met Nederlandse kentekenplaat te zijn.
Provincie:
Tag(s):