maandag, 13. februari 2012 - 12:40

Politie Den Haag ontmantelt illegaal gokpaleis

Den Haag

De politie van Den Haag ontmantelde recent een groot illegaal gokpaleis in een bedrijfspand aan de Maanweg. In de ruimte waren op dat moment ruim 30 personen aanwezig die aan de verschillende pokertafels zaten.

De politie ontving enkele meldingen van een illegaal gokpaleis op het bewuste adres, dit resulteerde in een onderzoek. Al snel bleek dat het pand door een portier bewaakt werd, om binnen te komen moest telefonisch contact gezocht worden.

Agenten in burger spraken een bezoeker aan op het moment dat hij het gokpaleis bezocht. Kort daarna kon de recherche met ondersteuning van medewerkers van Bijzondere Wetten, Forensische Opsporing en de brandweer het pand betreden. Ter plaatse bleek dat er op de eerste etage ongeveer 30 personen aanwezig waren die aan de pokertafels zaten te spelen. Ook waren er drie vrouwlijke croupiers, zij zijn verhoord alsmede de drie organisatoren en de huurder van het pand.

Het paleis zag er goed en professioneel georganiseerd uit, zo was er onder andere catering aanwezig en (sterke) drank. Er werd gespeeld met fiches. De spelers zijn allemaal gecontroleerd en zij konden nadat zij hun persoonsgegevens hadden achtergelaten naar huis. De politie verhoorde enkele andere betrokkenen.
Provincie:
Tag(s):