donderdag, 18. oktober 2012 - 16:30

Politie houdt negen verdachten aan na melding van drugshandel

De politie heeft dinsdagmiddag in IJsselmonde negen mannen aangehouden op verdenking van het in het bezit hebben van en/of handel in verdovende middelen.

De politie kreeg rond half drie een melding dat er drugs zouden worden verhandeld in een woning in IJsselmonde. Agenten gingen ter plaatse en troffen in de woning meerdere mannen en gebruikershoeveelheden harddrugs en versnijdingsmiddelen aan. Bij het zien van de politie, vluchtten twee van de mannen de woning uit en sprongen van het balkon. Een daarvan, een 28-jarige Rotterdammer, raakte daarbij zwaargewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en wordt daar bewaakt. Een 30-jarige Rotterdammer wist in eerste instantie te ontkomen, maar kon later alsnog worden ingerekend.

Tijdens de aanhouding bleken de twee mannen een grote hoeveelheid harddrugs en duizenden euro’s aan contant geld bij zich te hebben. In de woning werden nog eens vier mannen aangehouden; twee Rotterdammers van 36 en 57 jaar oud en twee Duitsers van 35 en 38 jaar oud, waaronder de bewoner van de woning.

Drie van de aangehouden verdachten worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De overige verdachten zijn op vrije voeten gesteld.
Provincie:
Tag(s):