donderdag, 18. oktober 2012 - 22:32

Politie houdt twee jonge vrouwen aan na vermeende steekpartij

Schiedam

Politiemensen van het district Waterweg Noord hebben donderdagavond, om ongeveer 21.00 uur twee Vlaardingse vrouwen van 24- en 22 jaar oud aangehouden in verband met een vermeende steekpartij.

De twee vrouwen waren in Vlaardingen in de tram gestapt waarbij het RET personeel opviel dat één van hen een bebloede hand had en er bloed op een groot deel van haar kleding zat.

De politie werd hiervan in kennis gesteld en toen die bij de tram arriveerde, aan het Schubertplein in Schiedam, nam de gewonde vrouw de benen.
Na een korte achtervolging kon zij worden aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zij verzette zich tegen haar aanhouding. Ook de andere vrouw bemoeide zich ermee, maar beide vrouwen zijn, mede door hulp van een omstander aangehouden. De gewonde vrouw is in eerste instantie nog in een ziekenhuis behandeld aan haar hand en is toen ook overgebracht naar een politiebureau.

De twee aangehouden vrouwen kunnen vooralsnog geen verklaring geven voor de verwonding en hun gedrag, maar van een steekpartij zou geen sprake zijn. De politie zet het onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):