maandag, 7. mei 2012 - 9:07

Politie onderzoekt autobranden

Haarlem

In de nacht van zondag op maandag hebben er twee auto’s in Haarlem in brand gestaan.

Op de Vooruitgangstraat ging rond 01.40 uur een geparkeerde auto in vlammen op. De brandweer kwam naar de locatie om de brand te blussen. Korte tijd later, om 02.30 uur kwam er een tweede melding binnen van een autobrand. Het betrof een geparkeerd voertuig op de Cor Witschgestraat.

Omdat de brandweer zeer snel ter plaatse was, kon voorkomen worden dat de auto volledig uitbrandde. Beide voertuigen zijn afgesleept voor onderzoek. Of er sprake is geweest van brandstichting zal uit het onderzoek moeten blijken, maar de politie houdt hier wel rekening mee.

Mensen die rond de tijdstippen van de brand iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem. Ook informatie over rondhangende personen kan waardevol zijn. Er kan gebeld worden met de politie in Haarlem via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Daarnaast wil de politie meegeven aan inwoners van Haarlem dat zij absoluut 112 kunnen bellen wanneer zij één of meerdere personen zien die (mogelijk) brand aan het stichten zijn.
Provincie:
Tag(s):