dinsdag, 24. januari 2012 - 10:58

Politie onderzoekt diefstal in winkel

Winschoten

De politie doet onderzoek naar een diefstal in een schoenenwinkel aan de Langestraat in Winschoten. Maandagmiddag kwam een onbekende man de winkel binnen. Hij vroeg in gebrekkig Engels of de verkoopster even mee naar buiten wilde lopen. Hij wilde informatie over een tas die buiten aan het rek hing.

Hierna toonde hij nog interesse in een paar schoenen. Een tweede medewerkster was in het kantoorgedeelte bezig. De man verliet zonder iets te kopen even later de winkel. Op dat moment ontdekte de verkoopster dat er geld was weggenomen uit de kassalade. Zij heeft niet gezien of er nog een tweede persoon in de winkel was.

De onbekende man had een licht getint uiterlijk, 1.70 meter lang, grijzige baard en was gekleed in een korte donkere grijze jas, een donkere spijkerbroek en een donkere muts. De politie doet onderzoek naar de diefstal en is op zoek naar mensen die de dief aan zijn signalement menen te herkennen. Zij kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):