zondag, 11. maart 2012 - 19:54

Politie onderzoekt dood 19-jarige jongeman

Wapenveld

De politie is zondag 11 maart een groot onderzoek gestart naar de dood van een 19-jarige jongeman uit Wapenveld.

De jongen werd zondagochtend levenloos aangetroffen op het terrein van zijn ouderlijk huis in Wapenveld. Aangezien niet duidelijk is waardoor de jongen om het leven is gekomen, is de politie een onderzoek gestart.

Rond 09.50 uur troffen familieleden het levenloze lichaam van de jongen aan achter een schuur op het erf van het huis aan de Kazerweg in Wapenveld. Zij alarmeerden direct de hulpdiensten. De jongen bleek niet meer in leven. Aangezien de doodsoorzaak niet duidelijk was, is de politie gelijk een groot onderzoek gestart.

Er is uitgebreid sporenonderzoek gedaan op het slachtoffer en in de directe omgeving. Ook is er door speurhonden gezocht naar mogelijke sporen. Voor het onderzoek is ook een politiehelikopter ingezet om beelden te maken van de locatie. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats. De politie heeft een zogeheten Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd om de zaak verder te onderzoeken. Het zal zeker nog een dag duren voordat duidelijk is of er sprake is van een misdrijf.
Provincie:
Tag(s):