woensdag, 15. februari 2012 - 17:37

Politie onderzoekt ernstige mishandeling vrouw

Apeldoorn

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig naar de ernstige mishandeling van een 54-jarige vrouw in de hal van een flat aan de Goeman Borgesiustraat in Apeldoorn.

Het incident vond maandagavond 13 februari plaats en het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De politie vraagt tips.

De politie komt nu met het incident naar buiten omdat het slachtoffer pas dinsdagmiddag in het ziekenhuis een eerste korte verklaring kon afleggen. Uit de eerste bevindingen blijkt, dat het slachtoffer maandavond kort na 23.00 uur is thuisgekomen.

In de buurt van haar flat zag zij een auto met twee onbekende mannen staan. Ze schonk hier geen aandacht aan en ging de flat in. In de hal werd zij plotseling geconfronteerd met één van de mannen. Zij werd om onduidelijke reden ernstig mishandeld waarna de man er vandoor ging.

Een getuige in de flat had het gegil van de vrouw gehoord en waarschuwde haar familie. Deze heeft vervolgens de politie gebeld, die de ernstig gewonde vrouw aantrof. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en opgenomen.

Na het gebeurde is de politie direct een uitgebreid onderzoek gestart. Naast een eerste sporenonderzoek is men bezig met een buurtonderzoek en zijn de eerste verklaringen opgenomen.
Provincie:
Tag(s):