dinsdag, 5. juni 2012 - 13:38

Politie onderzoekt mishandeling 19 jarige vrouw

Leek

Een 19-jarige inwoonster van Haren is in de nacht van zondag op maandag 28 mei 2012 mishandeld in het Vredewoldplantsoen in Leek. De vrouw kwam van het Pinksterfeest en liep rond 01.40 uur door het steegje tussen Vredewold en de Panhuysstraat. Terwijl zij daar liep werd ze aangesproken door twee voor haar onbekende mannen.

De jongens vroegen de vrouw waar haar vrienden waren. Toen de Harense antwoordde dat zij dit niet wist, sneed één van de mannen met een snijvoorwerp in haar been en wang. De vrouw liep hierdoor twee oppervlakkige snijwonden op. Zij hoefde zich niet onder doktersbehandeling te laten stellen. De man die verantwoordelijk is voor de mishandeling wist te ontkomen.

Signalement
Hij voldoet aan het volgende signalement: ongeveer 20 jaar, Marokkaans uiterlijk, lengte 1.70 meter, smal postuur, kort stekeltjeshaar en gekleed in een zwart leren jackje, een zwart T-shirt, donkere (spijker-)broek en donkere sneakers. De man sprak met een buitenlands accent. De tweede man was een blanke man van ongeveer 20 jaar, lengte 1.70 meter, stevig postuur, kort blond haar en gekleed in een wit T-shirt en een donker spijkerbroek. Hij droeg geen jas. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):