maandag, 30. juli 2012 - 15:25

Politie op zoek naar verkrachter op skates

Rotterdam

De politie is op zoek naar de verkrachter van een 25-jarige vrouw uit Rotterdam die zaterdagochtend 23 juni op het Vasteland slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. ‘De belager achtervolgde de vrouw op skates’, meldt de politie maandag.

De politie zet alles op alles om de verdachte aan te houden en vraagt daarbij de hulp van mogelijke getuigen. De vrouw belde maandag 25 juni de politie met de melding dat zij eerder dat weekend slachtoffer was geworden van een zedenmisdrijf.

Skates
Zij verklaarde zaterdagochtend 23 juni vanuit een bar aan de Witte de Withstraat lopend te zijn vertrokken richting huis. Tijdens haar wandeling werd zij achtervolgd door een man op skates.

Ergens tussen 05.30 en 07.30 uur zag hij ter hoogte van de kerk aan het Vasteland de kans om de vrouw de bossages in te trekken, waar zij slachtoffer werd van een zedenmisdrijf.

Signalement
Het signalement van de verdachte luidt als volgt: het gaat om een blanke man met blond lang haar tot op zijn schouders en heeft een blonde stoppelbaard. Hij heeft een vierkant/hoekig gezicht, groene ogen, is ongeveer 1.75 lang en heeft een normaal postuur. Hij zou tussen de 23 en 28 jaar oud zijn. Het slachtoffer kon de taal die hij sprak niet goed plaatsen.

Getuigenoproep
Het slachtoffer is opgevangen en krijgt professionele hulp. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en vraagt getuigen om contact op te nemen contact op met de politie via 0900-8844. Via Meld Misdaad Anoniem kan ook, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):