woensdag, 4. april 2012 - 19:05

Politie opzoek naar vermiste Hugo Charles uit Echt

De politie-Noord is op zoek naar naar de sinds donderdag 29 maart vermiste Hugo Charles uit het Limburgse Echt. Men houdt er ernstig rekening mee dat Charles slachtoffers is van een misdrijf omdat hij ook niet verschenen is op de crematie van zijn moeder.

De 47-jarige garagehouder en coureur is omstreeks 20.00 uur vertrokken met zijn zwarte Audi A6, met kenteken 54-RP-ZZ, voor een afspraak in Waardenburg. Hij zou diezelfde avond weer terugkeren naar huis, alleen hij is hier niet aangekomen.

Charles is zaterdag 31 maart niet aanwezig geweest bij de crematie van zijn moeder. Dat was voor de familie onder andere de reden om de politie in te schakelen. Zondag is de vermissing van Hugo gemeld bij de politie. De politie heeft een onderzoek opgestart en de auto van Hugo is maandagavond afgesloten teruggevonden langs de snelweg A12 op parkeerplaats De Meern Zuid. Van Charles ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Hugo Charles heeft een getinte huidskleur, een normaal postuur en zwart gekruld kort haar Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, grijze sweatshirt met capuchon en gymschoenen.

De politie wil in contact komen met personen die weten met wie en waar Hugo Charles donderdagavond een afspraak had en met personen die hem op de parkeerplaats de Meern Zuid nog hebben gezien.

Heeft u Hugo Charles na donderdagavond 8 uur nog ergens gezien, weet u waar hij nu is of heeft u informatie over de vermissing van Hugo Charles, belt u dan met de opsporingstiplijn van de politie: 0800 — 6070.

Als u liever anoniem wenst te blijven belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wilt u met iemand van de Criminele Inlichtingen Eenheid spreken belt u dan met 079 - 345 8999.

Heeft u meer informatie?, mail de redactie op redactie@blikopnieuws.nl
Provincie:
Tag(s):