vrijdag, 11. mei 2012 - 12:52

Politie pakt straatrover op

Den Haag

Politieagenten hielden woensdag 9 mei om 16.50 uur op het Lutmannpark een 17-jarige Hagenaar aan voor een straatroof. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Het slachtoffer had een afspraak gemaakt met een onbekende om zijn pet te verkopen. Op het Lutmannpark trof de verkoper twee jongens aan die niet van plan waren om zijn pet te kopen. De jongens bedreigden de verkoper en gingen er met zijn jas en pet vandoor. Met behulp van een getuige lukte het de agenten de 17-jarige aan te houden. De tweede verdachte wist te ontkomen. De aangehouden verdachte bleek in het bezit van de jas en de pet te zijn. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen. De verdachte wordt vandaag voor een rechter-commissaris geleid.

Signalement
Van de tweede verdachte is het volgende signalement bekend:
Man met een donker uiterlijk met een lengte van ongeveer 1.75 mtr en een normaal postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een blauwe Moncler jas met een witte horizontale streep op de borst. Op zijn hoofd droeg hij een witte pet.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de tweede verdachte? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):