vrijdag, 30. november 2012 - 13:30

Politie stuit op illegale gokhal Lelystad

Lelystad

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn een 32-jarige en een 40-jarige man uit Lelystad aangehouden in een pand op de Grutterswal met daarin illegale gokautomaten en kaartspeeltafels. Dit meldt de politie vrijdag.

Die nacht zagen agenten een man het betreffende pand binnengaan. Omdat de ramen waren afgeplakt en een camera boven de voordeur hing namen de agenten poolshoogte en belden aan.

In het pand stuitten ze op een illegale goklokatie met daarin kaartspeeltafels en gokautomaten. Meerdere personen waren in het pand aan het gokken.

De twee aangehouden verdachten zijn de organisator en de huurder van het pand. In totaal werd er rond de drieduizend euro in beslag genomen. Ook spelfishes en documentatie werden meegenomen.

Van alle aanwezigen werden de persoonsgegevens genoteerd. Na controle bleek dat twee 28-jarige Lelystedelingen nog een boete hadden openstaan. Beiden betaalden de boete op het politiebureau, waarna ze konden vertrekken.

Een 23-jarige man uit Lelystad, die ook aanwezig was, moest nog zijn rijbewijs inleveren voor een eerder gepleegd strafbaar feit.

Recherche Lelystad heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):