zaterdag, 7. januari 2012 - 12:32

Politie stuit op nachtelijke 'verhuizing'

Rotterdam

De politie Rotterdam-Rijnmond stelt een onderzoek in na een overval op een woning aan de Groene Hilledijk in Rotterdam. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Agenten reden rond half vijf over de Groene Hilledijk toen ze bij een woning jongens spullen naar buiten zagen dragen. Omdat het tijdstip ongebruikelijk was, ging de politie dit nader onderzoeken. Hierop zagen zij drie andere mannen er direct vandoor gaan.

Terwijl een agent zich over de jongens (22, 23 en 23 jaar) ontfermde, is de andere agent achter de overvallers aan gegaan, maar kon op dat moment niemand aanhouden. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de jongens bij thuiskomst met een taxi werden overvallen en onder bedreiging van een mes in de woning een deel van de huisraad moesten afstaan. Ook moesten twee jongens onder dwang een geldbedrag pinnen bij de geldautomaat op de Groene Hilledijk.

De mannen hebben alledrie een donkere huidskleur. Ze droegen een donkere broek en een kort model donker kleurige jas, waarvan 1 met cappucion en 1 opvallend glimmend zwart is.

De politie heeft de daders op beeld van cameratoezicht en zet alles in het werk om de overvallers op te pakken.
Provincie:
Tag(s):