dinsdag, 24. april 2012 - 18:31

Politie waarschuwt voor onbekende stof in drankjes

Steenwijk

De politie Steenwijkerland waarschuwt het uitgaanspubliek in horecagelegenheden alert te zijn op hun drankjes en die vooral niet onbeheerd te laten staan.

'De afgelopen weken zijn er bij de politie opnieuw meldingen binnengekomen over een stof die waarschijnlijk door (een) onbekende(n) in hun drankjes werd gedaan', meldt de politie dinsdag.

De vrouwen werden in de nacht van zaterdag 21 april op zondag 22 april tijdens het stappen onwel, waren voor meerdere uren hun oriëntatie volledig kwijt en vertoonden afwijkend gedrag.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze laakbare handelingen verband houdt, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden bij Bel M. (Meld Misdaad AnonieM) via 0800-7000.

Ook zij die in dit verband wel slachtoffer zijn geweest maar dat nog niet bij de politie hebben gemeld wordt verzocht dat alsnog te doen. Uiteraard wordt met deze informatie zorgvuldig omgegaan. Naar de aangiften/ meldingen wordt een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):