vrijdag, 18. mei 2012 - 15:18

Politie zoekt getuigen aanranding

Zutphen

Woensdagmiddag 16 mei is een 18-jarig meisje uit de gemeente Voorst in een steeg aan de Beukerstraat aangerand door drie nog onbekende mannen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het meisje liep rond 14:00 over de Beukerstraat, toen zij van achteren werd vastgepakt en een steeg in werd getrokken, in de buurt van de Hema. Drie blanke mannen klemden het meisje tegen de muur en hebben haar over haar hele lichaam betast, ook onder haar kleding.

Na ongeveer 10 minuten liepen de mannen weg en lieten het hevig geschrokken meisje achter. Het 18-jarige meisje is daarna meteen naar haar scooter gelopen die bij de C&A aan de Overwelving stond, en is naar huis gereden. Thuis is ze opgevangen door haar ouders die, toen ze hoorden wat hun dochter overkomen was, direct de politie belden.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die de mannen, het meisje, of iets van de aanranding hebben gezien. Soweiso wil de politie heel graag spreken met twee vrouwen die het meisje na de aanranding hebben zien lopen op weg naar haar scooter. Zij zagen dat het meisje overstuur was en spraken haar aan. Het meisje heeft niet met de vrouwen gesproken en is doorgelopen. De politie wil toch graag met deze twee vrouwen in contact komen, omdat zij wellicht meer kunnen hebben gezien.

Van de daders is alleen bekend dat het gaat om drie grote en/of stevige blanke mannen. Er waren die woensdagmiddag niet veel mensen op straat, omdat het slecht weer was. Een trio grote en/of stevige blanke mannen kan iemand dus wellicht toch zijn opgevallen.
Provincie:
Tag(s):