zondag, 12. augustus 2012 - 9:46

Politie zoekt identiteit van onwel geworden jogger

Oude Pekela

De politie is op zoek naar de identiteit van een onbekende hardloper die zaterdagavond onwel werd gevonden. Dit meldt de politie zondag.

Onwelwording
Omstreeks 19.00 uur kregen agenten een melding van een onwelwording op de Wedderweg in Oude Pekela. Daar bleek dat ambulancepersoneel een man reanimeerden die vermoedelijk tijdens het hardlopen onwel was geworden. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Onbekende identiteit
Het slachtoffer had geen identiteitsbewijs bij zich of enige andere vorm van legitimatie. De jogger was aan het hardlopen op de Wedderweg in de richting van Oude Pekela en kwam uit de richting van Blijham en Wedde.

Signalement
Het slachtoffer is een blanke man; ongeveer 1 meter 80 lang, leeftijd ongeveer 50 jaar oud en kort grijskleurig stekelig haar. Hij was gekleed in een rood hardloopshirt, een donkere korte broek en hardloopschoenen van het merk Nike.

Informatie
De politie komt graag in contact met mensen die menen het signalement van het slachtoffer te herkennen. Zij kunnen zich melden bij Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):