vrijdag, 9. maart 2012 - 12:52

Politie zoekt nog steeds getuigen schietincident

Apeldoorn

In het rechercheonderzoek naar het schietincident dat in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 februari plaatsvond aan de Koninginnelaan in Apeldoorn, is de politie nog steeds op zoek naar enkele getuigen.

Een 21-jarige Apeldoorner is die nacht mishandeld en na onderzoek is vast komen te staan dat er geschoten is. De man is niet geraakt, maar liep wel lichte verwondingen op door de mishandeling. De politie is nog op zoek naar een taxichauffeur die hulp bood en een getuige die hulzen had gevonden.

Het incident deed zich rond 02.00 uur voor. Bij de kruising Emmalaan/Koninginnelaan is de Apeldoorner mishandeld door twee onbekende mannen. Ook werd er geschoten. De aanleiding voor het incident is onduidelijk en de identiteit van de twee onbekende mannen is nog altijd onbekend.
Het duo sloeg op de vlucht toen een voorbijganger, een taxichauffeur, aan kwam rijden. Zij zouden de Emmalaan zijn ingerend. De taxichauffeur heeft de Apeldoorner even opgevangen, maar is op enig moment ook weer weggereden. Het slachtoffer was wel lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. De politie heeft via de taxicentrales geprobeerd de identiteit van de taxichauffeur te achterhalen, maar tot op heden zonder resultaat. Met deze oproep hoopt de politie dat deze chauffeur zich alsnog meldt.

Een andere mogelijk belangrijke getuige is een jongeman die kort nadat de politie ter plaatse kwam enkele gevonden hulzen overhandigde aan een agent, maar zijn identiteit niet kenbaar heeft gemaakt. De politie hoopt dat ook deze getuige zich alsnog meldt.
Provincie:
Tag(s):